Bramborák
Anotace: Samota duše 2024
Je libo Slovácký expres?
Vzpomínám,
jak Davídek měl radost
z bramboráku.
Pak vzal dalekohled
a hrál si na vědce.
Synovec půjde brzo
do druhé třídy,
ale moc se mu nechce.
Prázdniny u babičky
jsou příjemné přece.
Zuzanka si ráda
máchá nohy u kbelíku
a nevadí,
že si šaty ušpiní.
Ano, děti.
Krásné požehnání
a nad něj není.
Okamžik.
Za chvilku zaklepe teta.
Bude překvapení.
Láska míří v naději.
Přečteno 80x
Tipy 41
Poslední tipující: Misha, Dušekteráztroskotává, mravenec, Jan Kacíř, fisus, Niška, IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)