Věštba
Kdyby si ty byla,
jako ta Sybila,
tak bys mi věštila,
den moji smrti.
Jenže tys nebyla,
odvážná docela,
jenom si ranila.
Stromům listí,
podzim maloval,
křídla motýlů,
na tvoje dlaně.
Moje city.
Přečteno 54x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
Komentáře (0)