Čtu s jednodenním zpožděním, tedy přeji hezkou neděli, milá mkinko :-))
25.08.2024 10:13:18 | Helen Mum
Taky posílám slunečný pozdrav z Moravy...
Doma velká příprava na vnoučata, budou u nás týden, bude to náročné, máme naplánovaných pár výletu, tak snad budou svítit jejich očička štěstím. Kdybych se od pondělí na tyden neozvala tak nestíhám číst a psát...
24.08.2024 16:01:45 | Marťas9