nic v mlze
kousky škváry v rýhách její kůže
odpadávají do páry z jejího dechu
pozoruju jí
je to zvláštní
tak blízko a přece se jí nemůžu
dotknout
uhranula mě
je to vážně zvláštní
celé to divadlo s jedinou loutkou
vítr jí vyřezavá na tvář
křivky a neurčité obrazce
a zlostně hýbe provázky
a já se mezitím snažím
něco vymyslet
než to všechno skončí...
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: spare, Elouš
Komentáře (7)
Komentujících (7)