To co nosím v srdci, jsou žlutomodří borci

To co nosím v srdci, jsou žlutomodří borci

Anotace: Pro klub, co miluju! Odpusťte mi prosím moje gramatické chyby, budu se snažit zlepšovat. :)

V druhé lize vedeme si skvěle,
zatím jsme nenašli přemožitele!
A co je další světlá stránka?
V kolonce obdržených gólů svítí jen jedna branka!

Všichni se snaží, k úspěchu to vede.
Zlínská mašina zkrátka jede!
Standa soupeřovi šance zmaří,
v naší bráně zkrátka září!

Obrana ta šlape taky!
Nad Letnou se rozletěly mraky.
A byť možná Pozny někdy šanci spálí,
i mu uklonit se chci jako králi.

Opět úsměvy jsou vidět na stranách všech,
a na to je prostě radost pohledět!
Opět konečně zažíváme ty pocity euforie,
a vidíme jak se tým žluto-modrých za tři body bije!

Kača zatím nejlepší střelec branek naších,
my soupeře plašíme a věřím že dál budem plašit!
A byť by někdo možná řek: Je to jen druhá liga pouhá!
Odpovím: Jsem ráda, že jde na Zlíňácích vidět znovu po vítězství touha!
Autor Klarina1919, 24.08.2024
Přečteno 63x
Tipy 8
Poslední tipující: Ondra, Tritvaetna, Kan, mkinka, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Slušnej start. Jak tady, tak i ve 2. lize. Ale - sezóna je ještě dlouhá...

24.08.2024 15:49:29 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí