Jsem věčným tulákem s pouhými sny
Na cestě hledám, co nikdy jsem nepoznal
A marně vzpomínám, co prožil jsem dávno
Rád bych si připomněl, co mě dřív hřálo
Na cestě, unaven, nemocen, sláb
Pro trochu štěstí upsal bych duši
Přál bych si odložit kousek své bolesti
Dýchat ten krásný vzduch zbarvený láskou
Slyším lásku z vedlejšího pokoje
Vnímám polibky, co nepatří mně
Než-li bych však cítit v srdci je směl
Raději nebesa by pohřbila mou duši