HYPOCHONDR

HYPOCHONDR

Anotace: :-)

Ztratil jsem vlasy dávno
vyšší mám tlak.
Začal jsem asi stárnout
už je to tak.
To co jsem kdysi uměl
dnes mi už nejde
no to bys brácho čuměl
počkej, až bolest přejde.

Zkřivená záda
šelest na srdci mám.
Jsem rád že zvládám
se jít vyčůrat sám.
Mám svoje léta
taky vrásek mám pár
v mládí jsem létal
avšak teď už jsem stár.

Zesláblé nohy mám
a zhoršený zrak.
Hůře se ohýbám
snad trefí mě šlak.
Neslyším co bych měl
mé oči jdou šejdrem
nejspíš jsem oněměl
no takhle to dál nejde.

Sic nejsem starý
jako Metuzalém.
Na chabé svaly
dávám hřejivý krém.
Polykám prášky
jak na běžícím pásu
a na vyrážky dávám
si drahou mořskou řasu.

Zuby si večer vkládám
do skleničky
a radši spávám
blízko lékárničky.
Vlasy mi slezly
z hlavy někam na záda
jsem chromý, zrezlý, starý.
Páni to je paráda. :-)
Autor orokroK, 25.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 10
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, CULIKATÁ, Marten, cappuccinogirl, IronDodo, Týna, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ač to není úsměvné téma, ty jsi mě rozesmál:-))), díky:-)

25.08.2024 16:16:24 | CULIKATÁ

líbí

Není zač :-)

25.08.2024 16:40:29 | orokroK

líbí

...to zakončení...vrátilo ti/mi úsměv.
Fakt paráda*

25.08.2024 14:17:27 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí