... jó neděle... já ale radši pátek večer... nebo sobotu... ;) ... děkuji...
28.08.2024 20:31:03 | mravenec
Tak právě trhám rajčata a čtu si v tvé básni. Je něco pohodovějšího letnějšího? Připomíná mi to obraz od Serauta : Nedělní odpoledne na ostrově LA grande Jatte.
27.08.2024 12:39:43 | Matahaja