Jen tak, ze všednosti
Nic nehřeje tak, jako slova laskavá -
vyslovení lásky z upřímnosti.
Nic hlavou nevrtá tak, jako naděje prchavá,
že snad dočkáme se nesmrtelnosti.
Nic nechutná tak, jako láska pravá,
která zrodila se jen tak - ze všedností.
Nic nebolí tak, jako rána krvavá,
mířena do srdce, z podrazu a z nevěrnosti.
Nic nevoní tak, jako polibek jarní,
od tebe, z lásky a od radosti.
Nic nepáchne tak, jako lidé marní,
kteří žijí, bez lásky k světu, v chamtivosti.
Přečteno 57x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubíno, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Klarina1919, Koala, CULIKATÁ, cappuccinogirl, IronDodo, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)