Nezapomenout...
Řeka si teče
jak dovolí břehy...
trhalas´vkleče
žluté hlavy
pampelišek...
a zrezlé meče
zarostly travou...
zpuchřelé pražce
vzaly už za své,
vlaky už nejely
nespočet nedělí...
rostou tu svlačce,
koleje z oceli
čas rozdělí...
snad ještě bojujem
s tím co nás spojuje...
Vzklíčí jaro,
rozkvete léto,
uzraje podzim,
uhyne zima,
uplyne rok...
Myslím na tebe - zapomínám,
ale nejde o to - počítat,
kdo si vzpomenul...a kolikrát,
jde o to - nezapomenout zcela.
Zatím jsme živí.
A jdeme jarem - do léta.
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)