Byla jsi opilá
a náhle jsi dostala chuť na lásku.
Zářila's, jako křídla motýla,
jak bodlák v houfu bělásků.
Chtěla jsi pít a být veselá,
a líbat se a vášnivě milovat.
Pak sedla sis a zvadla docela,
a já tě odnesl spát.
Nejhorší ze všeho je opilcovo ráno,
ta tíha je k nesnesení.
V paměti - nic není;
a ostuda ? - no nevídáno !
Jo, to by se pak leckdo asi nejraději zakopal půl metru pod zem, jak se stydí- teda si myslím.-)))))), ale usmívám se...:-)
25.08.2024 16:08:49 | CULIKATÁ
Den poté je vždy ten nejhorší. Ztráta sebevědomí a důstojnosti, ale jen do dalšího dne, pak si člověk najde, nějakou tu, výmluvu. :-))
25.08.2024 17:23:59 | Kan
Tohle "nevídáno"...je dost často vídáno:-)
Je to trochu v zamlženým hávu opilosti, ale nemůžu se neusmívat.
Je to tak lidský...
Kane, díky za kus života.
25.08.2024 14:30:11 | cappuccinogirl