... Bůh... neBůh...

... Bůh... neBůh...

Anotace: ... Haiku... neHaiku...

 

 

Vzduch rozvlnil se,

nad Zemí - světlo a tma.

Toť vše, den první.

 

Nebe odraz vod

a vody odraz nebe.

Toť vše, den druhý.

 

Moře zemi má,

Země úrodná plodí.

Toť vše, den třetí.

 

Hvězdy možno zřít,

Měsíc, Slunce kralují.

Toť vše, den čtvrtý.

 

Ryby, plazi, hmyz,

ptáci vzduchem létají.

Toť vše, den pátý.

 

Zvěř na zemi ví,

že člověk je nad nimi.

Toť vše, den šestý.

 

Všechno funguje,

svět profituje. Hustý!

Toť vše, den sedmý.

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 25.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí