Jak popsat co chybí a na co by byla chuť,
nejen jídlo, a v ostatním skrytý stud...
Jdoucí životem široký ten zrak
detail uniká pak snad.
Tam v tichu
Skrytá
☆
Něco
Ať to se nezdá.
Hřejivý slunce ten svit
Malý ten příběh, co chce se žít
Na slunci hřát pak kůži nejen tu svou
A v tichu ten výkřik jen se tajně v studu skryl.
Tohle se ti povedlo hned na dvakrát. Obsahem...i ztvárněním. Líbí moc.
26.08.2024 14:28:31 | cappuccinogirl