Pravé jméno múzy

Pravé jméno múzy

 

Životem nás múza vede,

někdy táhne, jindy tlačí,

snadno tváře měnit svede,

s jedním jménem nevystačí.

 

Nezáleží v jaké formě,

v ženě... v knize... v písni ptačí...

či ve víře objeví se...

hlavní je, že s námi kráčí.

 

Já poznal kdysi lásek mnoho,

ty hravé chvíle jsou však pryč,

zbylo po nich pouhé slovo...

pravé jméno múzy - chtíč.

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 26.08.2024
Přečteno 52x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí