Modlitba

Modlitba

Anotace: :-)

Až sám poznám, že konec se blíží
tak vše co mám, to dám bez obtíží.
Jen za tu šanci, abych mohl
mít znovu rád.

Vrátit se zpět a slunce zas cítit
na tento svět, kam se rozhodlo svítit.
A svatojánci, nechť přimluví se
za ten zázrak.



Zas na plno žít a prožívat chvíle
po lásce toužit a mít ji s kým sdílet.
To je mé přání, zažít znovu
milování.

Mám veliký sen, že jednou se vrátím
snad budu hoden, aspoň odpověď znáti.
Zatím nemám zdání, to ví jen ten
co nás tu chrání.



A modlitba má, ať do nebe letí
ze srdce psaná, si dám předsevzetí.
Že budu si vážit, daru který
bude mi dán.

Tak píšu do nebe, až přijde ta chvíle
že ať mě nezebe, prosím zdvořile.
Nechť ráčí tam zvážit, přání které
na srdci mám.
Tipů: 14
Autor orokroK, 26.08.2024
Přečteno 42x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Kubíno, Jordliana, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tahle modlitba se ti moc povedla. S takovou nějakou na rtech bych taky sepjala ruce...a zvedla oči k nebi.

26.08.2024 17:29:25 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji moc.

26.08.2024 17:31:28 | orokroK

líbí

...krásný až spásný...;-)jak anděl hlásný...

26.08.2024 13:27:21 | Marten

líbí

:-)

26.08.2024 13:37:38 | orokroK

líbí

...pod dvacet to nestojí za povšimnutí...;-) (bývalo pravidlo) na Literu...dnes to říkám jako vtip...:-D

26.08.2024 13:43:29 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí