proč všechny ty otazníky
zakroucené jako kliky
které dveře zavírají
k čemu slova o naději
když se stále zabíjejí
další duše v temném kraji
nač ty dlaně, plné ledu
které zahřát nedovedu
je jich příliš na mou duši
a ta slova, co jen syčí
v ústech se jak hadi vzpříčí
co se řeklo, zase ruší