Poříčany 4
Anotace: Samota duše 2024
Krásná rána
v zeleni
v obrazu
paprsku něhy.
Na louce kočky
dělají přemety.
Já beru inspiraci
i úsměv do věty.
Ptáček si hnízdo dělá.
Ve větru je svoboda,
co letem volá.
Příroda nevidí
nedalekou silnici,
vlak kulisu dělá
a film pohody zůstává.
Který symbol je rána?
Zelená i levandulová krása.
Přečteno 69x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Misha, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Jan Kacíř, Amarylka, Anfádis, Psavec, Koala, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)