Poříčany 3
Anotace: Samota duše 2024
V ulici jsem viděla
už čtyřleté dítko,
já ho znala jako mimino.
Svět letí
a hraje domino.
Vesnice čárá
směr v nekonečnu.
Pamatuji si,
jak jsi ji chovala,
sama se mi z toho
koloběhu točí hlava.
Ptáci přehlušují
nedalekou střelnici.
Všechno tu je.
Za lesem zvláštní skřítek
pohádky vypravuje.
Stárneme
a lehce se usmíváme.
25.08.2024
Přečteno 74x
Tipy 27
Poslední tipující: Marťas9, Misha, Dušekteráztroskotává, mravenec, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Jan Kacíř, Amarylka, Anfádis, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)