Tančíš na černé dlažbě

Tančíš na černé dlažbě

Hnízdíš jako světlo,

když tvé oči plují ponořeny do vln

mezi krůpějemi slov

a mezi voláním ducha a těla...

 

Bílé a černé klávesy věčnosti

náruč jež nemá počátek

a derniera se vznáší

a nemůže nalezti

pevnou zem .

 

Samá voda ....

tančíš na černé dlažbě.

 

Zůstaly jen ruce květin

a peří ptáků

a déšť co hladí tvé tváře,

když zpíváš, jak o život

abys dodala sílu králíčkům,

kterým uřezali uši

před popravou ...

 

 

Autor Howkins, 27.08.2024
Přečteno 51x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí