Odložená pravda
Podíval jsem se pravdě do očí
naštěstí měla sluneční brýle
takže dál vidím některé věci tak
jak mi vyhovuje
Vzal jsem si své nejhezčí tričko
abych kolemjdoučumícím dělal radost
rozvibroval pravobok i levobok
takový pohybový bonus
jako Večerníček lístky
já rozhazoval úsměvy
hodil bankovku do klobouku
volně ležící osobě
to se hned dozvíš o sobě
jaký že to jsi
Blíží se večer
tuším že zas bude černej
nějak v tomto čase
chybí korektnost
úzkou cestou mezi realitou a fikcí
ke mně přichází úzkost
co když už zítra
nebude mít pravda
své slušivé sluneční brýle ….
Přečteno 46x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)