Nechám se překvapit..

Nechám se překvapit..

Anotace: Věčný snílek.. jak ve dne, tak v noci..

Když noc stiskne mě ve své náruči..
a poslední záblesk světla mizí v zorném poli..
Tak co..? ..pohltí mě sen, který mě umučí..?
..nebo dnes budu hrát svou životní roli..

Třeba budu pramen, co do nížin si zahučí..
Třeba budu deštěm, co stéká si do údolí..
Třeba budu broučkem, co do ucha Ti zabzučí..
..nebo bohém, co jen posedává pod topoly..

Třeba dnes proskočím ohnivou obručí..
Třeba budu kopat hroby pro mrtvoly..
Třeba budu premiant, co se vše rád naučí..
Třeba budu gangster, co sáhne po pistoli..

Co si ta má hlava dneska zase poručí..?
Jsem zvědavá na všechny ty snové kapitoly..
Když srdce v bezvládí a mozek v područí..
..a malá sadistka, co sype si do ran trochu soli..
Autor LaSasanka023, 28.08.2024
Přečteno 53x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubíno, jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, Koala, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, Ďábel sám, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak tohle je paráda, tyhle řádky jsou úžasně snový, moc se mi líbí.

28.08.2024 16:40:55 | cappuccinogirl

líbí

Sám jsem zvědavej-.. :)

28.08.2024 15:22:26 | Koala

líbí

Kez byla bys uz vecny snilek naveky!!

Kez skepsi zastlala bys do polstaru
Kez nechala vse stare za sebou. Tak jest


A pochopila silu, co maj' doteky!!

Kez vylila bys inkoust z kalamaru

A bryle ruzove si nasadila navzdycky.. A lasce čest

28.08.2024 11:23:38 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí