Dívat se na měsíc
v oblohy pozadí milióny hvězd
Na zemi leží
spousty, spouty spletených cest.
Sedět pod stromy
svit luny zvolna se mění.
Pozvolna přichází čas
bdění menise v snění.
A o čem bude sen ten?
Kdoví, než slunce probudí den?
Hvězdy pak půjdou tiše spát
To v noci sny mají se zdát.