Vychytaný čas neuteče
Naložím čas do láku zbytečnosti
trpělivě si počkám na lepší období
posunutí vpřed se přeceňuje
udělám dva kroky zpátky
vyváznu bez oděrky
to můj stín vrazí do zdi
útočí na mě drony
rodinných příslušníků
přání někdy bývají rozkazem
lebedím si a rebeluji
uchovávám se jako poklad
pro jiný den
tak si mě vykopejte
až bez podpůrné hole
ladným krokem
přijde
správný čas
Přečteno 55x
Tipy 8
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, Iva Husárková, Koala, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
Komentáře (1)
Komentujících (1)