Pocity
Máš vepsané
Ve tvářích
A v očích
Zrcadlí se Ti
Němá slova
Posledních dní
Říkáš všechno
Výmluvným tichem
Když slova plynou
Na jiných frekvencích
Než Tvé srdce
Které mlčí
Láska je víc
Když další nic
Střídá všechna
Ostatní citoslovce
A “hm” už Ti
Zkrátka nestačí
Tichá dohoda
Starých dní
A taky všechny
Nevyřčené sliby
Už Tě dávno
Opustily
A tak jdeš dál
Vstříc krajinám
Další noci
A tak nějak
Máš pocit
Že staré provinění
Už tu nemá místo