Anotace: momentka cestou do Caféé Říp (můj tajný tip - na výborné cuketové placičky)
Chvála těm všem, kdo bez příčiny básní!
...vazačům myšlenek a rýmů vlastních básní
všem snílkům bez hranic, co radosti i stíny
do kytic srdcem aranžují trávy s upolíny
by tvořili svět lepším pro pár krátkých chvil...
Chvála těm veršotepcům, kteří malý díl
svých děl tu přednáší a duše jejich plesá,
až moudrost jejich vibrace se nese na nebesa
neb inspiraci vklíní bezděk do buněk a dál...
Toť vše je noblesa, v níž tón se rozehrál
do symfonie v synergii sdílení těch všech
jimž dík svůj předkládám. Vždyť jejich vlahý dech
- je živnou půdou rozkvětu a nekonečné touhy
pro ryzí tvořivost, pro níž má každý vlohy
- je čistou magií a mostem v zázrak žití..
Tak kéž vás ohromí a za emoce chytí
LaSanka:
Ty seš kecka, to se nevidí
Střevo málokdo mi zavidí..
Odkážu ti kousek v závěti
Notář myslím podivi se zcela
Že musí dát pokyn k odnětí
V pitevně bych být v tu chvíli chtěla
:D :D
31.08.2024 11:51:30 | šuměnka
Tobě to jde jak po másle..
Chci kus Tvého básnického střeva..:D
pozoruji řádky užasle..
proti Tobě jsem hroznej kus dřeva :DD
31.08.2024 10:59:07 | LaSasanka023
Tvá báseň je mostem, po kterém jsem přešla do tvého "světa" a musím říct, byla to skvělá chvíle. Díky.
31.08.2024 02:25:41 | cappuccinogirl