Anotace: Je to, řekla bych, nechutná básnička... Pouze na vlastní riziko ;)
Janku, ty jsi prostě případ :-). Ono to asi nemělo být směšný, že? Ale ty tam prostě vždycky vložíš něco, že si tě úplně živě představím..:-)
08.04.2007 19:01:00 | lidus
docela hustý...ale zajímavý...u mě roboti hlásejí DBE...zřejmě, že na to dlabe...:-)
08.04.2007 17:05:00 | mamina
Jééééé roboti ti tu píšou HUP:o) asi na ty MáRY...nebo je to taky asociace na Hlavní Uzávěr Plynu...si nevybereš
08.04.2007 16:32:00 | Severka