Tvé jméno znějící jako nebesa ...

Tvé jméno znějící jako nebesa ...

Ježčí srst černé noci

hvězdy stále ještě píší

cestopisy neviditelných netopýrů.

 

A já píši Tobě

vesmírným prachem

a brkem měsíčního peří ...

 

Popelavý, jako volavka

co volá ve tmě

motýlí křídla tvých řas

A tvé jméno

znějící jako nebesa 

Tvé jméno

vyslovené zlatým smíchem

padajícího listí ...

 

Autor Howkins, 30.08.2024
Přečteno 46x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., NigarKalfa, cappuccinogirl, mkinka, Iva Husárková, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ta je kouzelná...

31.08.2024 08:58:57 | NigarKalfa

líbí

překrásný*

30.08.2024 22:19:50 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí