zčeřená hladina minulosti
Přítomný náznak budoucnosti.
Hladina času zčeřená,
kdo vyzná se v ní, kdo, jen né já
Vlní se tiše od věků
Kam směřuje asi ona
Nikdo to prostě nepochopí
na to nejsou žádná slova...
nikdo se nevyzná v zčeřených hladinách času
a kdo to tvrdí, tak ten přehání :)
je to jak s vodou - obdivně vnímáme úchvatnou krásu
však kdo se vyzná v ní??
tohle to chápat nikdo nemusí
a já popravdě ani nevím, proč se o to snažit
zčeřené hladiny jsou skvostné: řeknu si
a klidné stejně tak - obojí duši blaží
03.09.2024 15:36:09 | šuměnka