Začalo to tak hezky
jenže pak
řekla jsi že nelyžuješ
a tak jsem ti koupil běžky
a potom už nešlo přestat
koupil jsem ti auto
ale ty jsi měla svoje
sehnal jsem ti podkolenky
ale už jsi měla dvoje
vařil jsem ti to nejlepší k jídlu
ale ty jsi chtěla pořád jenom chipsy z lídlu
chtěla jsi být samostatná
ale k čemu je samota platná
když nejsi obklopena lidmi
které můžeš odmítat
tak v přítmí čekám
tady
v celé své hnusné kráse
mé tělo po tvém touží
a má duše touží po snídani na terase
cože? už zase?
rozebírám sám sebe
a i když tě moc miluju
tak až budeš zpátky v pekle
zamávám ti z nebe
už mi z toho ...
i kdybych mluvil tvou řečí
a znal jazyk tvého kmene
tak nikdy neoceníš co ti říkám
nikdy neuslyšíš to co slyším
nikdy nebudeš chtít
abych tě jen tak z lásky
šťouchl do ramene