sedím tu, zasažen pietou
a také v břiše mi kručí
do háje s pitomou dietou
jak vzteklý čmelák tu mručím
z obrazu čárky a kostičky
barevně smějí se na mě
já myslím na čerstvé rohlíčky
co mají na rohu v krámě
křupavé a jemně solené
s mákem či se špetkou kmínu
voňavé, lákavé ... ale ne
akorát chytil jsem slinu
a tak to jako vždy dopadlo
umění, to za to může
že zase myslím jen na žrádlo
a přitom praská mi kůže
tak tahle asociace umění vs. jídlo / je dokonalá
vtip totálně z ní sálá
a apetit tvůj došel tam, kam měl
poklona pane - čárky a kostičky podněcují hlad těl
:))
03.09.2024 09:46:25 | šuměnka
..kdoví na co myslel, když to maloval..;-) působí to fajn, tak třeba taky na něco mňam...
31.08.2024 15:20:37 | Marten
Wow, já na umění to žrádlo nikdy svíst nezvládla.
Spíš na neumění - odolat:-)))*
31.08.2024 11:52:44 | cappuccinogirl