Anotace: První týdenní návštěva babičky a dědy.
Hlídání
Nabírám sílyještě, že děti perlily.Už mne to zmáhánejsem tak mladá.
Strach o ně vetší, než o svoje děti. Srdíčka maléláskou opečovávané.
Dnes už jsou domaškola, školka je volá. Povinosti nastanou budeme jejich ochranou.
To je vždycky, mám o ně strach, ať se jim nic nestane.
31.08.2024 12:17:17 | Marťas9
To je radost i starost hlídat vnoučata.
31.08.2024 10:35:11 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?