Větrnice..

Větrnice..

Anotace: Náhoda, že větrnice je vlastně jiné jméno pro sasanku..?)

Já jsem spíš vzduchem..
Co kyslík do plic Ti dává..
V zádech s mým duchem..
Co neviditelnými křídly mává..

Mohu být letním vánkem..
Co tvář Ti jemně hladí..
Mohu být ničivým vichrem..
Co svírá jak smyčka hadí..

To jest má větrná podstata..
I když s příměsí vody..pravdu máš..
Občas to může být tvrdá odplata..
Však tu mou kombinaci..dobře znáš..
Autor LaSasanka023, 31.08.2024
Přečteno 33x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, Ďábel sám, Iva Husárková, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nic není náhoda, to přece dobře víš

Všechno se děje tak, jak jen si usmyslíš

Můzeš být čím jen chceš, hlavně však v souladu

V kvantovém tanci teď, pro dobrou náladu..

31.08.2024 12:24:55 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí