- Ranní káva -
Ranní káva životabudič
Ranní káva sílu dodává
Ranní káva energii nám dává
Káva raní sladce voní
voní sladce
Všichni si ji rádi vypijeme
a díky ní se i probouzíme
Probouzíme se sní
je to naše ranní opojení
nad ranní kávu není
je to naše ze snu probuzení
ranní káva
…
Spisovatel AKras