Anotace: ..
"běž prostě dál": toť heslo mého gusta
z příběhu Robinsonovi, co měl by každý znát
ta výzva s vírou dočista je hustá
v nejlepším smyslu slova: s životem si hrát
a neustávat, zkoumat, radovat se z proher
jít prostě dál, ať děje se co děj
život nám může být měkoučký, jako mohér
pro ty, co připustí, že takhle žít ho chtěj´...
31.08.2024 14:52:16 | šuměnka