POMERANČOVÉ TICHO
letím na divoké řece tvé krve
hlubinou tvého těla
hlouběji než kdokoli přede mnou
pluji v tobě
točím se ve vírech
motýl se setřenými křídly
dám ti hlas
a ty dáš mi píseň
dám ti zrak
a ty dáš mi oceán
dám ti sluch
a ty dáš mi teplý dech
lásko nahá, srdce prostořeké
ztrať se ve mně
v mém bezpečí
v mém tichu pomerančovém
Přečteno 60x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, enigman, jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, Anfádis, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)