ohlazen stálými doteky
pocity jak kámen suiseki
usazen v polštářích oblázků
stoicky připraven pro lásku
pevný a celkově stabilní
struktury výhradně subtilní
a v nitru ukrytém v kamenu
hučí žár pekelných plamenů
pár jich znám a občas za nimi zavítám, akorát je nearanžuji, to už udělala příroda...
02.09.2024 02:09:26 | enigman
obohtils mne o poznání
- o nové slovo - za to dík
krása, když voda, svou vlídnou dlaní
umění dává punc a vznik
a pak když duše člověčí k tomu
vykouzlí celek v aranži harmonie
pro pohled příjemna, pro štěstí domu
i k meditaci - ať učenec´s rock žije..
PECKA
01.09.2024 09:50:07 | šuměnka