Pro každého v tomhle žití jedna svíce hoří..
každičký z nás cválá světem na dvou mocných ořích;
jeden černou hřívou září, druhý zas je bílý
účelem jest:
abychom ty MOCNÉ SÍLY zdárně vyladili
abychom už rytmu jejich poddali se zcela
aby naše jízda byla dobrodružně bdělá
až do nitra sebe samých - bez zbytečných gest
pro ty chvíle spříznění nechat se jimi vést..
Pro každého v dané chvíli jedna svíce plane...
každý z nás má vlastní scénář, co a kdy se stane;
jeden čas jsme na vrcholu, pak v údolí pod ním
účelem jest:
aby volba - kmitala den do dni
aby naše rezonance nesla soulad vyšší
aby přístav harmonie strach a tíseň tišil
aby duše dobrodružná uměla se vznést
pro svobodu VLASTNÍ VŮLE sobě na počest...
tančím na kozlíku, zatímco za mnou hoří koudel...a co bude dál?...jó to kdybych jen věděl...
02.09.2024 01:44:39 | enigman
No teda...tohle je panečku shrnutí:-)
Paráda...
lehnu si na záda...
a číst si
budu...tvý moudrý řádky*
01.09.2024 13:13:44 | cappuccinogirl