Pravý přítel

Pravý přítel

Anotace: :-)

Míval jsem kdysi přítele
věrného kamaráda.
Spával hned vedle postele
a vždycky kryl mi záda.

Čekal až přijdu ze školy
u dveří mě vždy vítal.
Hned jak jsem napsal úkoly
tak se mnou venku lítal.

Byl to můj věrný ochránce
parťák do nepohody.
Nosil své jméno na známce
rád chodil do přírody.

Čtyřnohý věrný kamarád
takový co nezradí.
Stačí mu pouze lásku dát
tajemství neprozradí.

Míval jsem kdysi přítele
věrného kamaráda.
Jenže čas všechno sebere
a moje srdce strádá.

To že jsi chudý nevadí
škaredý, či při těle.
Tenhle přítel tě nezradí
a to je vše přátelé.
Autor orokroK, 01.09.2024
Přečteno 43x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Marten, Marťas9, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Takoví kamarádi nikdy nezradí...

01.09.2024 22:45:55 | Marťas9

líbí

To je super, můj Kocourek je též kamarád,co má navždy rád a skoro štěká.

01.09.2024 16:48:24 | mkinka

líbí

:-)

01.09.2024 17:04:41 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí