KÁVOVÁ

KÁVOVÁ

Anotace: :-)

Jednou až zestárnu
a bude ze mě starý děda
najdu si kavárnu
a každý den, kolem oběda.
Na stejném místě
budu denně snídat černou kávu
a v denním listě
si pak v klidu přečtu každou zprávu.

Kavárnu na rohu
která má výhled do uličky
koláček z tvarohu
vždy ochutnávám z malé lžičky.
Budu se tvářit
při tom přenáramně důležitě
a celé stáří
bych si chtěl žít, jako prase v žitě.

Jednou až zestárnu
tak budu míti méně vlasů
najdu si kavárnu
a sednu si tam na terasu.
A všude kolem
budou chodit zcela cizí lidé
já za svým stolem
budu srkat svoje kafe s klidem.

V obleku a vázance
sedím sám u svého stolu
nedbalá elegance
jazz hraje reproduktoru.
Klídek a pohodičku
ke kávě tu v ceně mají
útulnou kavárničku
kde se cítíš blízko k ráji.
Autor orokroK, 02.09.2024
Přečteno 41x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Vivien, Jan Kacíř, Marťas9, Marten, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrej plán. Z kaváren čiší pohoda... :)

05.09.2024 19:49:51 | Koala

líbí

Nesvazuj se kravatou
a když nestihneš ten čas kolem oběda
tak nezoufej
kávu si přesuň na pátou:-)

Mňam tohle zavonělo chutí, co je mi blízká:-)*

02.09.2024 11:22:08 | cappuccinogirl

líbí

Na kávičku si najdu čas vždycky. Nádherný komentář. Děkuji. :-)

02.09.2024 11:36:40 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí