Hlavolam
Doma leží ve skříni,
možná máme jediný,
dřevěná krabička s výřezy,
nedá se nahradit s penězi.
Hračka ze staré doby
neznali obchodní domy,
k hraní stačilo málo
věřte, za to to stálo.
Děti se k nim dneska vrací,
staré době dávají šanci
baví je svět tehdy tajemný,
skromný, a taky dojemný.