vzpomínáš na to léto
sto stupňů bylo snad
my říkali si Jde to
teď hlavně vydržať
my říkali si Bože
na Peklo chceš si hrát?
pak Smrt vytáhla nože
a začala se smát
kde jsi v tu chvíli byl
vzpomeň si
kde jsi v tu chvíli byl
čí bude tělo příští
když ostří vzduchem sviští
a nevinná krev prýští
kdo bude další cíl
prý přišli z velké dálky
se srdcem na dlani
že prý nesnáší války
marné umírání
Bůh prý jim značil cestu
až k nám, sem do kraje
v krvavém manifestu
nad námi vyhraje
kde jsi v tu chvíli byl
vzpomeň si
kde jsi v tu chvíli byl
když v davu sviští nože
Alláhu Akbar...cože?
proč opustils nás, Bože
kdo bude další cíl
To lidské plémě hraje
Partie prapodivna
Zdroj možná i tím zraje?
A na vrcholu hřivna
A pod noha stopy všech aktérů
Svět pro zkoušku byl složen
Od jihu k severu
Tak naučme se od žen
Něhu tkát v mohéru..
02.09.2024 18:39:48 | šuměnka