DO TICHA II
Ozvěny všedních dní
zapláclé omítkou
majitel souhlasil
s poslední prohlídkou
myšlenky hnízdící
nechá být
raději
prosáklé trámoví
rosou a nadějí
jemná hra s nebesy
vítr jak vane
prolétá postelí
potichu
nad ránem
odvává pápěří
na půdu
pod střechu
sediment malých pravd
jak pírka na mechu
křehké se
drolící
památné Jericho
ještě pár nádechů
než příjde to ticho
K téhle se vrátím...zklidňuje, tiší...a to já dnes moc potřebuju, děkuji.
02.09.2024 12:06:27 | cappuccinogirl