Léto

Léto

Léto

Krásné léto
dlouho teplo.
Jablka už dozrávají
skalničky se zavírají.

Nyní čeká léto babí
teplo, slunce nás pohladí.
Rozkvetou nám podzimky
vzpomeneme na maminky.

Na sušené slaměnky,
na překrásné lobelky.
Na mohutné hortenzie,
i koncem léta zde to žije.

Slunce barví listy stromů,
chlad vyhání brzy domu.
Tma nás stíhá, dohání
nutí brzy na spaní.

Odpočinek přijde brzy
a to vážně hodně mrzí.
Raději mám sluníčko,
dát si venku kafíčko.

Autor Marťas9, 03.09.2024
Přečteno 34x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, Ďábel sám, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, zase já, Chane, mkinka, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí