Za dobrou kávou šla bych světa kraj...:-)))
Voňavý dílko, chutnalo, pošmákla jsem si:-)*
03.09.2024 19:06:22 | cappuccinogirl
...kavárna je na každém rohu
však z téhle tvojí vnímám nacítění
a věřím, (doufám, že mohu)
že s láskou mok je připraven - voní a pění
a proto už se těším, až ty budeš stár
a já se nechám unést atmosférou místa
jen zavřu oči, už slyším ten var
a zalévání, vůni - přijdu - jsem si jistá :))
03.09.2024 09:53:35 | šuměnka