Na skále hnízdo sedí
Černé, protkané je šedí.
Předivo fialové, sem, tam nitka zlatá.
Sedí, mraky kolem se točí
skála je tichá a rozeklaná
Již věky se její barvy mění
Rudé slunce, přísvit bledý
Spousty přešly loňské sněhy
i hnízdo svou zvolna barví tvář.
Zelený oblohy nádech
zamrzla mysl v těch dnech
v jinovatku změněn veškerý je dech.
...nastane čas - kdy oblohy modř promění se do zelených tónů
- spíš v smaragdovou krásu řekla bych
nastane čas - a pak snad z ampliónu
bude hrát hudba galaxií pro úlevný smích :)
03.09.2024 15:22:03 | šuměnka
Příroda a srdečný dopis upřímného srdce.
03.09.2024 13:44:55 | mkinka