Paprsek
Ráno svléknuté
z hávu temnoty
v novosti se obaluje
nejistě přešlapuje
a přeci s volností
s odevzdáním
nabízí
neskutečnou podívanou
plnou údivu
jemných doteků
neznáma
plnou vlahého vánku
bublajících řek
světa za oponou
kterou lehce
odhrnuješ svými prsty
abys spatřil
první paprsky
vycházejícího slunce
jež se zabydlují
v ulitě Tvé samoty
Přečteno 71x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Tomcat, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)