Pro tebe
Anotace: Chci být umučená...
Chci být umučená tvým stereotypem
a přidušená vírou v nás.
Znásilněná jediným pohledem
vynutím si zpověď.
S tebou nemohu být čistá
a to mě volá stále blíž.
Stydíš se za svou poskvrněnost,
snažíš se ospravedlnit,
tak vyhodíš mě na ulici,
a pohřbíš mě betonem.
Nikdo mě už nenajde...
Komentáře (2)
Komentujících (2)