O nich...

O nich...

 

Opředen tajemstvím,

srdce v kokonu pavoučím,

nevidím do sebe,

číst city své nezvládám,

jen cítím, že mi tepe

pro ty co postrádám,

to tajemstvím však není...

nic těžkého ke čtení...

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 03.09.2024
Přečteno 44x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí