Čarodějnice
Anotace: deprese a sebevrazedne sklony(ty nastesti nejsou moje)
Čarodějnice
Mlčí les vlčí,
uzavřel se do sebe a mlčí
smrky míří
do srdce
hlaveň k hlavě
tak řekni
to slovo
zaklínadlo lesa
jinak – nebesa!
ony
uhranou tě navždy
a ty už nikdy
nezapomeneš,
neusneš,
neprobudíš se
doma…
Komentáře (0)