..z í r a l na mračnou oblohu
když se v ní objevila
(byla tam vlastně mnohem dřív, jen změnila svou polohu / z ramene slezla na nohu
jak nenucený apokryf a pak jen zhustila svou pozici, aby se nahmotnila
aby byl s to obsáhnou krásu fraktálního lemu spodniček
aby byl ohromen tím vzorem absolutna, co ji tvoří
dotkla se tváře jeho – mimoděk
řekla: „…jsem Svítivosti Lux a ty buď chvíli Lumen, máš-li zdroj“
v té bouři můžem´ prubnout intenzitu cyklónu
/ narušit hranice, co boří… I hranice a limity, co jiný nepokořil…
probádat tok i účinnost světelné magie
vylétnout v balónu / z tvý košile
ať zábava tu ožije jak v akustice, optice i elektrickém vzruchu
ať nekonečně komplexní je naše soustava
– vezmeme okulár
a přizvem´ třeba Prospera i s Mirandou – možná i Ariel
/ a hlavně…hlavně Stefana a Trinkula
s možnostmi asimilace dala jen signál uchu
pro splynutí ku splynutí…
a pak jen všichni z přizvaných / zírali – pusy dokořán
a asi_milovali v pohlcení - ledový krystal ve větvích…
Do něj byl vybroušen a světlem zlehka vpsán – kód k cíli
*
"Ta zpráva byla snadná, řeknu ti": (a pak uslyšel její smích)
rozhlíd se po ní - střetli pohledy / a pak s vědou i bez vědy
…když viděla – že vidí - a že souběžně sílí
/ tak tehdy došlo k jiskrnému vzplanutí
ST za tohle šumění
vždyť zas je v něm kus umění
myšlenky provětrat, nechat je proběhnout fantazií,
ať nejsou jenom fádní, ať konečně si žijí
noční košilku obléknou s i bez rozumu
a energii těla dají do výzkumu
ledových krystalů...
co takhle rozpustit je v očích, někde u baru
kde drinky míchá Život sám
dovolíš? s tebou vychutnám
si chvilku:-)*
04.09.2024 09:22:22 | cappuccinogirl
kdykoli cappu(letko) se rozpustíme spolu
v těch drincích života všech ne-volů a volů :))
04.09.2024 09:30:38 | šuměnka
Stáda volů
zvládnem spolu
život je - nahoru/dolů
a kdo touží po vrcholu
musí počítat tím pádem
s pádem...
no, to je panečku rým, rychle vodsaď:-)))*
04.09.2024 09:49:59 | cappuccinogirl
rozesmála jsem se tak,
až jsem vyprskla melouna, co právě jím
to je panečku rým - všem natrhla s´ teď frak
s tebou se rozhodně nenudím :DD :D
díky ze seš!!
04.09.2024 09:53:46 | šuměnka
Nápodobně, díky za zkřížení cest
někdy to bude odměna, no někdy možná trest
ale cosi mi říká, že my to spolu vydržíme
protože...protože...mám taky ráda meloun, třebas,
to bude ten důvod
protože někdy původ
pocitů a dění dá se najít v té nejjednodušší blbině:-)))*
04.09.2024 10:29:06 | cappuccinogirl